HOMESAMEN VLIERDENDORPSGIDSHET TROMMELTJEAGENDACONTACT
Bedrijven VlierdenVerenigingen VlierdenInstanties VlierdenMolen Johanna-ElisabethDorpsvlaggenmast VlierdenPastorietuinBuurtbusAED (automatisch externe defibrillator),Afval in VlierdenFoto-album Vlierden

OVERZICHT VAN BEDRIJVEN IN VLIERDEN

Wilt u ook uw bedrijf hier vermeld zien? Dat kan. Voor slechts € 15,00 per jaar kunt u hier adverteren en helpt u Samen Vlierden om deze site operationeel te houden.

Stuur een mail met uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens, samen met een beknopte omschrijving van uw werkzaamheden naar: info@samenvlierden.nl
Nadat uw advertentie geplaatst is ontvangt u via de penningmeester een factuur.

Angela schept op
Angela van Rijssel

T.06-50930298
E.info@angelascheptop.nl
I.https://www.angelascheptop.nl

Van maandag t/m donderdag kookt Angela dagverse gezonde maaltijden met producten uit de directe omgeving. De maaltijden kunnen op bestelling in de kookstudio afgehaald worden.Ook catering op locatie behoort tot de mogelijkheden.


Lendert Coppens
Lendert Coppens

T.0493 - 782 600
E.info@lendertcoppens.nl
I.https://www.lendertcoppens.nl


M&S Kozijn
Jos Strijbos

T.0493-321563
E.
I.http://www.mskozijn.nl


Timmer- en renovatiewerken Geert Mennen
Geert Mennen

T.0493 323493
E.info@bouwbedrijfmennen.nl
I.http://www.bouwbedrijfmennen.nl

Wij zijn een klein bouwbedrijf met erg veel ervaring in diverse projecten. Het is belangrijk van het begin tot eind betrokken te zijn bij diverse werkzaamheden om samen met klanten wensen en mogelijkheden te bespreken. Door de jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij een groot netwerk opgebouwd met betrouwbare partners zoals onderaannemers, stukadoors, metselaars en elektriciens. Het werkgebied van Bouwbedrijf Mennen omvat een gebied met een straal van 50 km rondom Vlierden.


VDH GRAPHICS
Hennie v.d. Heuvel

T.0493-323701
E.info@vdhgraphics.nl
I.http://www.vdhgraphics.nl

VDH Graphics bedrukt vrijwel alles! Van T-shirts, polo’s en andere textiel tot stickers, tassen en relatiegeschenken. Briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers en nog veel meer met de beste service.

 


Vitaforum
Rik v.d. Wallen

T.0492-341886
E.info@vitaforum.nl
I.http://www.vitaforum.nl

Onze praktijk, gevestigd op 3 lokaties, wordt bemand door 13 fysiotherapeuten en 3 assistenten. In een professionele gemoedelijke sfeer, levert de praktijk hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in deze regio. Naast de reguliere fysiotherapie hebben we ons gespecialiseerd in de manuele therapie, kinderfysiotherapie, manuele lymfedrainage en sportfysiotherapie. Vanaf juli 2011 hebben wij ons ook toegelegd op het Dry Needlen van myofasciale triggerpoints.


Ontwerp & Realisatie: Regenmakers Reclamestudio
DownloadsDisclaimer