Dienstregeling Buurtbus

De buurtbus is een kleinere bus met zitplekken voor 8 personen die volgens een vaste dienstregeling een vaste route rijdt. De chauffeurs zijn vrijwilligers. Bij de chauffeur kun je een kaartje kopen met pinpas of creditcard. Je kunt ook reizen met een OV-chipkaart. Abonnementen en de OV-studentenkaart zijn ook geldig in de buurtbus.
De buurtbussen rijden net als de reguliere bus volgens een vaste dienstregeling een route langs een aantal haltes.


Buurtbuslijn 266

Lijn 266 rijdt van Deurne – Vlierden – Ommel – Asten – Heusden – Asten – Someren – Heeze – Geldrop en vice versa. Voor de dienstregeling met vertrektijden en haltes verwijzen wij je naar de website van Hermes. Zij verzorgen onder de naam ‘Bravo’ het busvervoer in Zuidoost-Brabant. De buurtbus rijdt van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Klik hier voor de dienstregeling van Deurne ziekenhuis naar Geldrop ziekenhuis.
Deze route vertrekt van de hoofdingang van het ziekenhuis in Deurne en gaat  via Vlierden, Ommel, Asten, Heusden, Asten, Someren, Heeze naar Geldrop ziekenhuis.

Klik hier voor de dienstregeling van Geldrop ziekenhuis naar Deurne ziekenhuis.
Deze route vertrekt van de hoofdingang van het ziekenhuis in Geldrop en gaat via Heeze, Someren, Asten, Heusden, Asten, Ommel, Vlierden naar Deurne ziekenhuis.


Vervoersbewijzen

Reizen met de bus kan op je (persoonlijke) OV-chipkaart. Vergeet niet in- én uit te checken. Daarnaast zijn er ook losse kaartjes in verschillende vormen: een papieren kaartje, een E-ticket en een M-ticket. Een aantal kaartjes kun je direct als E-ticket bestellen op de website van Hermes, andere kaartjes zijn alleen te koop bij verkooppunten en bij de buschauffeur (reken eenvoudig af met een pinpas of creditcard; contant betalen is niet mogelijk). Klik hier voor meer informatie over vervoersbewijzen.


Bronvermelding: Hermes