Wij zijn Bram, David en Jade van het jongerenwerk en zijn er voor alle jongeren van gemeente Deurne. Wij zijn onder andere te vinden op scholen, bij verenigingen en op straat. Daarnaast bieden wij ook wekelijkse activiteiten aan. Deze maken wij graag kenbaar!


The Social Club 

The Social Club is bedoeld voor jongeren vanaf +-16 jaar t/m 23 jaar die graag meer sociale contacten willen leren maken. Jongeren die eenzaamheidsgevoelens ervaren, meer sociale contacten willen maken, die tot heden geen aansluiting kunnen vinden of gewoon zin hebben om leuke dingen met leeftijdsgenoten te ondernemen, zijn welkom bij The Social Club! The Social Club is op donderdag in de oneven weken van 19:00 tot 21:00 in OJC de Roos in Deurne. Wij willen de jongeren leren wat ze graag willen leren en de jongeren uitdagen tot sociale challenges. Wij geven de jongeren alle handvaten die ze nodig hebben om vriendschappen te sluiten en om sociale contacten te onderhouden en behouden.


Meidenavond

De meidenavond is bedoeld voor meiden van middelbare school leeftijd die graag meer sociale contacten willen (leren) maken. Ook meiden die eenzaamheidsgevoelens ervaren of die het moeilijk vinden om aansluiting te zoeken en te maken zijn van harte welkom op de meidenavond! De meidenavond is op welke woensdagavond van 18:30 tot 19:45 in OJC de roos. De meiden bepalen zelf de invulling van de avond. Denk hierbij aan activiteiten, zoals: knutselen, dansen, bakken en spelletjes doen. 


MatchMentor

Jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in hun school- of thuissituatie, vrije tijd of werk, kunnen met hulp van een maatje een positieve stap zetten naar volwassenheid. Bij een MatchMentor traject wordt je op een laagdrempelige manier ondersteund. Het maatje denkt met je mee en stelt de juiste vragen waardoor jij uiteindelijk jouw doel kan gaan behalen. Dit gebeurd op een leuke manier, bijvoorbeeld tijdens het samen voetballen, knutselen of het spelen van een spelletje.


Contact 

Heb jij zelf een idee voor een toffe activiteit? Het jongerenwerkteam denkt graag met je mee! Wil je meer informatie of je aanmelden voor (één van) de activiteiten? Mail dan naar: jongerenwerk.deurne@levgroep.nl, stuur een bericht via Instagram @jongerenwerkdeurne óf bel/app naar 0641041366