VLIERDEN – Om het carnavalsseizoen feestelijk te starten, organiseert carnavalsvereniging de Dorstvlegels op de 11de van de 11de het nieuwe evenement Met z’n allen Kapellallen. Deze naam zegt precies wat ze voor ogen hebben namelijk gezellig met z’n allen uit volle borst meelallen met de kapel beter bekend als die Vlierländer Musikanten. Dit vindt plaats om 20.30 uur bij Café Thijssen in Vlierden.

De prachtigste meezingers en schlagers zullen de revue passeren. Van ‘Ons moeder zeej nog’ tot ‘Atemlos’ en van ‘The rivers of Babylon’ tot aan ‘Brabant’. Voor liedteksten wordt gezorgd dus iedereen kan meedoen. Entree is gratis.

Voordat Kapellallen begint, zal het seizoen officieel geopend worden bij de dorpsvlaggenmast. Op vrijdag om 20:11 uur wordt daar de Dorstvlegelvlag gehesen en worden de steken formeel uitgereikt aan het bestuur en Raad van Elf. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en aan te sluiten bij de eerste polonaise van het seizoen.

Prinsenbal
Op 10 december wordt tijdens het Prinsenbal bekendgemaakt wie de opvolger is van Prins Carlo I. Het Prinsenbal vindt plaats in het Dorstvlegelhouse (MFA ’t Huis, Pastoriestraat 20b in Vlierden). Aanvang 20:30 uur. Entree is gratis.

Bronvermelding: Weekblad voor Deurne
Categorieën: Nieuws