VLIERDEN – Toneelvereniging ‘t Vat zit achter de mysterieuze banners die twee weken geleden in Vlierden opdoken. Ze vragen hiermee aandacht voor hun nieuwe komische klucht “Eerlijk duurt het langst” die volgende week in ‘t Huis in Vlierden in première gaat.  

Toneelvereniging ‘t Vat uit Vlierden speelt de klucht op zaterdag om 20.00 uur. Op zondag 19 maart spelen zij, speciaal voor de ouderen, ook in de middag om 14.00 uur en is er voor iedereen gratis koffie/thee en iets lekkers erbij te verkrijgen. In de avond is er ook nog een uitvoering om 20.00 uur. Deze uitvoeringen zijn allemaal in ‘t Huis aan de Pastoriestraat in Vlierden. Op zondag 26 maart hebben ze een heruitvoering in het Gerardushuis in de Walsberg om 20.00 uur. Het is een doldwaze klucht die zich afspeelt in hotel “De Zeearend” met veel verschillende typetjes. De voorstelling zorgt volgens de toneelvereniging voor veel hilariteit en mysterie. 

Wilt u verzekert zijn van een plaatsje dan kunt u reserveren bij Sandra Janssen 06-20737166. Reserveer snel want zaterdag 18 maart is al bijna uitverkocht. Kaartjes zijn daarnaast verkrijgbaar aan de kassa voor 8 euro.

Categorieën: Nieuws