VLIERDEN – Sinds een week of drie heeft Vlierden een nieuwe wijkcoördinator die zich in zal zetten voor en met de inwoners van Vlierden. Onlangs heeft zij contact gehad met Samen Vlierden en met de KBO. Ook een kennismaking met Zij Actief Vlierden staat nog op haar agenda. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Als iedereen meetelt, kan je op elkaar rekenen.
Loesje

Graag stel ik me aan u voor. Margriet Eickes. Aangenaam.

Al een aantal jaar werk ik vanuit de LEV-groep/Zorg in Deurne en nu ook als wijkcoördinator in Vlierden. Ik woon in Maasbree (Limburg). Iets dat jullie ongetwijfeld zullen horen wanneer jullie met me in gesprek gaan.

Nu hoor ik jullie al denken: “Wat doet een wijkcoördinator? En wat hebben we aan jou?” Heel kort uitgelegd is de wijkcoördinator er voor vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn of ideeën die je graag wilt bespreken. Een afspraak is snel gemaakt. Hierin zullen we altijd de samenwerking opzoeken met betrokken partijen in het dorp, zoals Samen Vlierden, de KBO of Zijactief. Je hebt elkaar in een dorp of wijk nodig; samen wonen, samen leven, er zijn voor elkaar.

Ik ben bereikbaar via telefoon 06 81 53 16 02 of via de mail margriet.eickes@levgroep.nl En vindt u het gezellig om gewoon even een praatje te maken of kennis te maken dan hoor ik dat graag.

Samen met Nancy Laurensse, Moniek Hoeve, Ingrid Bloemers en Marieke van den Hof werk ik aan de leefbaarheid van en de verbinding in de Deurnese dorpen en wijken. Ik zal hierbij speciale aandacht hebben voor Vlierden.

Categorieën: Nieuws