VLIERDEN – Ook dit jaar organiseert Carnaval 2.0 op carnavalszaterdag een Vliercantus in MFA ’t Huis in Vlierden. Bij hoge uitzondering heeft de organisatie met Cantusband Groots met een valse G wederom de grootste cantusband van Nederland weten te strikken.

Deze onvermoeibare Cantusband speelt elk jaar voor duizenden studenten tijdens de grootste cantussen van Nederland. Daarnaast spelen ze het hele jaar door in tenten en zalen, op kermissen, oktoberfesten en bekende festivals en bedrijfsfeesten. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden voor jong en oud. Overal waar deze Cantusband verschijnt, staat de tent in korte tijd helemaal op z’n kop. Lange tafels, tekstbundels, pitchers bier en een geweldige feestband met de aller aanstekelijkste meezingers aller tijden. Deze avond vindt plaats op zaterdag 18 februari. De entree voor het evenement in Vlierden is 32,50 euro. Dit is inclusief drank tijdens de cantus die plaats vindt van 21:30 uur tot 00:30 uur. Het is niet mogelijk om banken of stoelen te reserveren, dus wees er op tijd bij. De zaal gaat open om 20:30 uur. Kaarten bestellen kan via de website: www.vlierden.com/evenementen

Carnaval 2.0 is een commissie die 8 jaar geleden het initiatief heeft genomen om het stokje van carnavalsgroep De Maffia over te nemen. Dit was een grote uitdaging omdat De Maffia na 13 jaar een vertrouwde band had opgebouwd met het publiek dat garant stond voor een avond vol sketches, grappen en grollen. “Belangrijk is dat het publiek op carnavalszaterdag een leuke avond heeft en dat gebeurd onder andere met een Cantusavond. Aangezien wij dit niet ieder jaar kunnen organiseren blijft het natuurlijk wel een uitdaging om vernieuwend te blijven en nadenken hoe wij dit ieder jaar weer kunnen verbeteren”, besluit de organisatie.

Bronvermelding: Weekblad voor Deurne | Foto: Gijs Brouwers
Categorieën: Nieuws