Op 8, 9 en 10 juli viert Vlierden haar 1300-jarig bestaan met een theaterproductie die je niet mag missen! De Heilige Willibrordus neemt je mee op een wandeling langs drie bijzondere locaties in Vlierden, waar je op elke locatie een uniek theaterstuk krijgt voorgeschoteld. Een soort van reizend toneel dus. Elke locatie toont een scène uit het leven van het vroegere Vlierden, met een doorkijk naar de huidige tijd.
Geniet van het spel van onze Vlierdense acteurs en wees getuige van drie prachtige toneelstukken, doorspekt met humor en natuurlijk ook een flinke portie drama.

Op 10 juli is er een speciale familie-editie. Tijdens deze voorstelling zal eveneens de mogelijkheid geboden worden voor (kosteloos) vervoer van en naar de scènes voor diegenen die minder goed ter been zijn.

De scènes zijn geschreven en geregisseerd door Peter Verberne en Frank van Rooij, en worden gespeeld door Vlierdense acteurs.

Data: 8, 9 en 10 juli 2022.

Tijd: 8 en 9 juli 2022 aanvang 19:00 uur. 10 juli 2022 (familie-editie) aanvang 13:30 uur. Tijdens deze familie-editie zal voor diegenen die minder goed ter been zijn, eveneens de mogelijkheid geboden worden voor (kosteloos) vervoer van en naar de scenes.

Duur: avond/middagvullend (met pauze).

Startlocatie: MFA ’t Huis

Tickets: € 12,50 excl. transactie- en servicekosten, inclusief gratis pauzedrankje. Ticketverkoop via www.vlierden1300.nl.

Helaas zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar; het evenement is UITVERKOCHT!

Verdere informatie: www.vlierden1300.nl en onze socials.